28 septembrie 2017

ZIUA INTERNAŢIONALĂ A DREPTULUI DE A ŞTI

Pe 28 septembrie se sărbătoreşte, în fiecare an, ,,Ziua internaţională a dreptului de a şti", zi stabilită în anul 2002 cu ocazia unei reuniuni a principalelor organizaţii neguvernamentale preocupate de accesul la informaţiile publice, reunite în cadrul unui for al ONG-urilor desfăşurat la Sofia, Bulgaria.

Stimaţi utilizatori!
Vă invităm să marcaţi ZileleDreptului de a Şti împreună cu Biblioteca Ştiinţifică USARB!


•    Sala de împrumut nr. 1 Literatură ştiinţifică, beletristică Vă aşteaptă la expoziţia cu genericul “Dreptul persoanei de a avea acces la orice informaţie nu poate fi îngrădit”.



•    Sala de lectură nr.1 Ştiinţe Socioumanistice şi economice Vă invită la expoziţia „Dreptul la informare o are orice persoană” pentru a Vă informa despre drepturile şi modalităţile de solicitare a informaţiilor oficiale, scopurile de bază ale Legii, privind accesul la informaţie, furnizarea informaţiilor oficiale la cerere, apărarea dreptului de acces la informaţie.


•    Sala de lectură nr. 3 Ştiinţe psiho-pedagogice, naturii, reale. Arte Vă invită la expoziţia “Dreptul de a Şti şi Proprietatea Intelectuală în Republica Moldova”.

Niciun comentariu: